Stomatolog Burow and Maja Burow

Dobrodošli u njemačko-hrvatsku polikliniku dentalne medicine

Dobrodošli u našu renoviranu stomatološku ordinaciju kojoj je zdravlje i zadovoljstvo Vaših zubi na prvom mjestu! Kod nas ćete pronaći ne samo visokokvalificirani tim doktora,  već i tim koji s velikom odgovornošću i predanošću radi na pružanju najbolje moguće usluge.

Naši doktori educirani su kako bi mogli pružiti vrhunsku uslugu i rukovati  najsuvremenijom tehnologijom, da bi vam pružili i zajamčili sveobuhvatnu stomatološku skrb na najvišoj razini. Odvajamo vrijeme kako bismo razumjeli vaše jedinstvene potrebe i izradili prilagođeni plan liječenja koji optimizira zdravlje vaših zuba i stvara  najljepše osmijehe.

Shvaćamo da je posjet stomatologu za mnoge ljude povezan sa strahovima i brigama. Zato veliku važnost pridajemo osjetljivoj i pacijentu usmjerenoj njezi. Naš  tim odvoji vrijeme kako bi vas saslušao, ozbiljno shvatio vašu zabrinutost i pružio vam potpune informacije o svakom koraku liječenja. Vaše zadovoljstvo i dobrobit naš su prioritet.

Naš asortiman usluga uključuje različite stomatološke tretmane, od kontrolnih pregleda i profesionalnog čišćenja zuba do estetske stomatologije i implantologije. Bez obzira izbjeljujete li zube, trebate li ortodontsku terapiju ili  pak želite potpunu  rehabilitaciju – mi smo vaš pouzdan partner za sve stomatološke probleme.

Posebno nam je važno Vaše dugoročno zdravlje zubi. Veliku važnost pridajemo prevenciji te vam dajemo vrijedne savjete o oralnoj higijeni kako bi što duže uživali u svojim zubima i blistavom osmijehu.

Pouzdajte se u naše dugogodišnje iskustvo, naše visokokvalificirane stomatologe i odgovornost prema Vašim zubima. Zakažite termin u našoj stomatološkoj ordinaciji već danas i doživite tretman koji karakterizira profesionalnost, odgovornost i pažnja. Radujemo se što ćemo vam pomoći da postignete zdrav, blistav osmijeh!