Dr. m.sc. Helge Burow - vaš stručnjak za visokokvalitetne implantološke tretmane

Dobrodošli na web stranicu dr. m.sc. Helge Burow,  stručnjaka za visokokvalitetne implantološke tretmane.

Radujemo se što vas možemo pozdraviti na našoj stranici i želimo vam pružiti uvid u naš specijalizirani tim i vrhunske implantološke usluge. Našim znanjem i dugogodišnjim iskustvom, nudimo vam široki spektar implantoloških tretmana, uključujući zubne implantate, kao i implantološku kirurgiju.

Kao vodeći stručnjak u području implantologije, s priznatim master certifikatom na području iste, veliku pažnju posvećujem kvaliteti naših implantoloških tretmana. Naša  ordinacija je opremljena najnovijom tehnologijom kako bismo vam pružili naprednu implantološku kao i postimplantološku skrb koja odgovara vašim individualnim potrebama.

Naš cilj je omogućiti vam optimalno funkcionalno-estetsko rješenje uz pomoć dugotrajnih zubnih implantata. Na raspolaganju vam stoji i naš tim asistenata koji vam pruža podršku tijekom cijelog procesa liječenja te se brine da se osjećate ugodno i dobro zbrinuto kod nas.

Razumijemo da je odluka o implantološkom tretmanu važan korak. Stoga ćemo vam rado pružiti informacije o svim mogućim opcijama implantata i objasniti vam prednosti i moguće rizike. Naša klinika s naglaskom na kvaliteti implantata osigurava da ste u najboljim rukama i postižete uspješne rezultate liječenja.

Kontaktirajte nas kako biste dogovorili termin i uvjerili se u našu stručnost i kvalitetu. Vaše zadovoljstvo naša je glavna vodilja!

Dr.m.sc. Helge Burow i njegov tim isčekuju vas sa zadovoljstvom!

Po čemu su zubni implantati toliko posebni?

Više informacija o našim specijalnim implantatima možete pronaći na našoj info stranici

Naša posebna područja u implantologiji:

3D računalno planiranje postupka

U teškim uvjetima možemo unaprijed planirati implantaciju pomoću računala. Tada snimamo trodimenzionalnu snimku kako bismo postupak ugradnje implantata mogli provesti na što sigurniji i bezbolniji način.

Biološka augmentacija kosti

Nadogradnja kosti može biti neophodna kao dio implantacije, jer implantat zahtijeva dovoljnu količinu kosti na području implantacije. Kako augmentacija kosti funkcionira sa zubnim implantatima?
U principu, za zubne implantate  koristim samo vlastitu kost čeljusti, uzima se sa područja čeljusti pacijenta i uvodi tamo gdje ga nema dovoljno. Glavni razlog korištenja vlastite kosti je ta, što tijelo može odbaciti strane materijale. To može dovesti do upale i gubitka implantata. S druge strane, vlastitu kost tijelo prepoznaje i prihvaća kao vlastito tkivo. Kao rezultat, implantat se može bolje integrirati u čeljust, a rizik od odbacivanja je značajno smanjen. Dakle, to je takozvana biološka augmentacija kosti.
Ukratko, može se reći da biološka augmentacija kosti igra važnu ulogu u implantaciji zuba i koristimo samo vlastitu kost čeljusti. To nudi prednost bolje integracije implantata u čeljust i smanjuje rizik od poteškoća.
Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji i obično je bezbolan za pacijenta, nakon zahvata može doći do lagane boli i otekline.

All on 4 /All on 6

All-on-4 ili all-on-6 je minimalno invazivna metoda rješavanja bezubosti s najčešće potpuno fiksnom protetskom restauracijom. Nailazi na visoki stupanj zadovoljstva kod pacijenta.

Dodatna njega za dugoročni uspjeh implantacije

Naravno,  nakon implantacije redovna godišnja kontrola i svakodnevna njega , Vaših zubnih implantata i zubnog nadomijestka vodi do dugoročnog zadovoljstva pacijenta. 

Ukoliko ste zainteresirani za uslugu ugradnje implantata ili želite znati više informacija, kontaktirajte nas sa povjerenjem!