Želite nadoknaditi izgubljen zub?

Ugradnja zubnih implantata

Ako Vam nedostaje jedan ili više zuba nakon traume ili bolesti zuba, potrebni su Vam određeni protetski nadomjestci. Zubni implantati su prema preporukama struke, pa tako i našim, najbolja opcija. Najbolja su zamjena za zub koji nedostaje.

Može se reći da je implantat umjetni „korijen“ zuba koji  čvrsto sraste s kosti čeljusti i tako ostvaruje punu funkciju kao i prirodni zub. Izrađeni su od čistog titana ili keramike, a mogu se opteretiti različitim protetskim suprastrukturama. Služe kao zamjena za jedan ili više zuba.

Ugradnja zubnih implantata je zlatni standard za vraćanje izgubljene žvakaće funkcije.

Pokreni video

Po čemu su zubni implantati toliko posebni?

Više informacija o našim specijalnim implantatima možete pronaći na našoj info stranici

Naša posebna područja u implantologiji:

3D računalno planiranje postupka

U teškim uvjetima možemo unaprijed planirati implantaciju pomoću računala. Tada snimamo trodimenzionalnu snimku kako bismo postupak ugradnje implantata mogli provesti na što sigurniji i bezbolniji način.

Nadogradnja kosti

Nakon dugog razdoblja bezubosti u gornjoj ili donjoj čeljusti, čeljusna se kost često povuče toliko da više ne ostane dovoljno kosti za osiguranje stabilnosti implantata. Kako bi implantat ipak bio stabilan, moguće je nadomjestiti kost umjetnim materijalima proizvedenim u tu svrhu.

All on 4 /All on 6

All-on-4 ili all-on-6 je minimalno invazivna metoda rješavanja bezubosti s najčešće potpuno fiksnom protetskom restauracijom. Nailazi na visoki stupanj zadovoljstva kod pacijenta.

Dodatna njega za dugoročni uspjeh implantacije

Naravno, i dalje ćemo paziti na Vas nakon implantacije tako da će Vaši novi nadomjesci trajati dugo. Objasnit ćemo i kako možete prilagoditi oralnu higijenu kod kuće u skladu s tim. Profesionalno čišćenje zuba i provjera implantata koristan su dodatak – rado bismo o tome razgovarali s Vama.

Ukoliko ste zainteresirani za uslugu ugradnje implantata ili želite znati više informacija, kontaktirajte nas sa povjerenjem!