Dr. m.sc.Helge Burow - vaš stručnjak za visokokvalitetne implantološke tretmane

Dobrodošli na web stranicu dr. m.sc. Helge Burow, vašeg stručnjaka za visokokvalitetne implantološke tretmane, podržan od strane posvećenog tima asistenata!

Radujemo se što vas možemo pozdraviti na našoj stranici i želimo vam pružiti uvid u naš specijalizirani tim i naše vrhunske implantološke usluge. S našim zajedničkim stručnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom, nudimo vam široki spektar implantoloških tretmana, uključujući zubne implantate i implantološku kirurgiju.

Kao vodeći stručnjak u području implantologije i s priznatim master u implantologiu, veliku pažnju posvećujemo kvaliteti naših implantoloških tretmana. Naša moderna ordinacija je opremljena najnovijom tehnologijom kako bismo vam pružili naprednu implantatnu skrb koja odgovara vašim individualnim potrebama.

Naš cilj je omogućiti vam blistav osmijeh i zdrave zube uz pomoć dugotrajnih zubnih implantata. Naš iskusni implantolog, dr.m.sc. Helge Burow, specijalizirao se za implantološke tretmane i stoji vam na raspolaganju s temeljitim stručnim znanjem i stručnosti.

Naš tim asistenata pruža vam podršku tijekom cijelog procesa liječenja i brine se da se osjećate ugodno i dobro zbrinuto kod nas. Veliku pažnju posvećujemo vašem zadovoljstvu i posvećujemo se pružanju najbolje moguće implantatne njege i rezultata liječenja.

Razumijemo da je odluka o implantološkom tretmanu važan korak. Stoga ćemo vam rado pružiti informacije o svim mogućim opcijama implantata i objasniti vam prednosti i moguće rizike. Naša klinika s naglaskom na kvaliteti implantata osigurava da ste u najboljim rukama i postižete uspješne rezultate liječenja.

Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili termin i uvjerili se u naše stručnosti u području implantologije. Dr. m.sc. Helge Burow i naš iskusni tim raduju se pružanju blistavog osmijeha uz pomoć visokokvalitetnih zubnih implantata.

Vaš dr.m.sc. Helge Burow – vaš stručnjak za visokokvalitetne implantološke tretmane.

Pokreni video

Po čemu su zubni implantati toliko posebni?

Više informacija o našim specijalnim implantatima možete pronaći na našoj info stranici

Naša posebna područja u implantologiji:

3D računalno planiranje postupka

U teškim uvjetima možemo unaprijed planirati implantaciju pomoću računala. Tada snimamo trodimenzionalnu snimku kako bismo postupak ugradnje implantata mogli provesti na što sigurniji i bezbolniji način.

Biološka augmentacija kosti

Nadogradnja kosti može biti neophodna kao dio implantacije, jer implantat zahtijeva dovoljnu količinu kosti na području implantacije. Kako augmentacija kosti funkcionira sa zubnim implantatima?
U principu, za zubne implantate  koristim samo vlastitu kost čeljusti, uzima se sa područja čeljusti pacijenta i uvodi tamo gdje ga nema dovoljno. Glavni razlog korištenja vlastite kosti je ta, što tijelo može odbaciti strane materijale. To može dovesti do upale i gubitka implantata. S druge strane, vlastitu kost tijelo prepoznaje i prihvaća kao vlastito tkivo. Kao rezultat, implantat se može bolje integrirati u čeljust, a rizik od odbacivanja je značajno smanjen. Dakle, to je takozvana biološka augmentacija kosti.
Ukratko, može se reći da biološka augmentacija kosti igra važnu ulogu u implantaciji zuba i koristimo samo vlastitu kost čeljusti. To nudi prednost bolje integracije implantata u čeljust i smanjuje rizik od poteškoća.
Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji i obično je bezbolan za pacijenta, nakon zahvata može doći do lagane boli i otekline.

All on 4 /All on 6

All-on-4 ili all-on-6 je minimalno invazivna metoda rješavanja bezubosti s najčešće potpuno fiksnom protetskom restauracijom. Nailazi na visoki stupanj zadovoljstva kod pacijenta.

Dodatna njega za dugoročni uspjeh implantacije

Naravno,  nakon implantacije redovna godišnja kontrola i svakodnevna njega , Vaših zubnih implantata i zubnog nadomijestka vodi do dugoročnog zadovoljstva pacijenta. 

Ukoliko ste zainteresirani za uslugu ugradnje implantata ili želite znati više informacija, kontaktirajte nas sa povjerenjem!