ESTETSKA DENTALNA MEDICINAVeneer

Veneeri – visoko estetski ultratanki keramički nadomjesci za prednje zube, kojima se do savršenstva može mjenjati boja, oblik i veličina zuba.

https://burow.hr/wp-content/uploads/2017/01/2-3.jpg
https://burow.hr/wp-content/uploads/2017/01/1-5.jpg
https://burow.hr/wp-content/uploads/2017/01/princess-croma.jpg

Dermalni fileri

Dermalni fileri mijenjaju proces starenja popunjavajući nabore ili bore lica, kao što su „pušačke“ bore, bore smijeha i sl. Glavni sastojak dermalnih filera jest hijaluronska kiselina kojom se nadomješta hijaluronska kiselina koju je lice prethodno izgubilo. Popularni su najviše zbog biološke razgradnje u koži, ali i zbog jednostavnosti primjene. Mogu se koristiti i prije tridesete godine života, kako bi popunili ožiljke od akni ili spriječili nastanak bora.

Način djelovanja

Starenjem koža, uz potkožnu masnoću i elastičnost, počinje gubiti hijaluronsku kiselinu te se stvaraju bore i lice gubi na volumenu. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar, biološki razgradiva i ima velik udio u izgradnji vanstaničnog prostora naše kože. Tijelo prirodno reagira na injekcije hijaluronske kiseline te stvara vlastiti kolagen, što poboljšava i produžuje rezultate. S obzirom ds razgradnja hijaluronske kiseline ovisi o našem enzimu hijaluronidazi, duljina trajanja filera je individualna, od četiri do dvanaest mjeseci.

Jednostavnost primjene i sigurnost

Fileri se u obliku gela injektiraju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina, a rezultati su trenutačni. Ta se hijaluronska kiselina veže za vodu i integrira s okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik izgled.

Oporavak

Nakon injektiranja filera, moguće je manje crvenilo, tako da osoba može normalno ispunjavati svoje dnevne obaveze. Nakon dva tjedna preparat će se sam preraspodijeliti i dati svoj pravi učinak.
Nakon tretmana dermalnim filerom ne preporuča se izlaganje suncu, solariju ili sauni te pritiskanje dijela lica koje je tretirano.
Alergijske reakcije na injektiranje dermalnih filera vrlo su rijetke.
https://burow.hr/wp-content/uploads/2017/01/Princess-Filler-hr.png

Pratite nas na društvenim mrežama!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Burow-News

BUROW NEWS   BUROW NEWS

Copyright by Burow 2016. All rights reserved.

WhatsApp WhatsApp us