DENTALNI TURIZAM U SPLITU

Rezervirajte svoj termin i smještaj na vrijeme!


DENTALNI TURIZAM u Splitu, jednom od atraktivnih gradova naše lijepe Hrvatske; sve na jednom mjestu – profesionalni stomatološki tretman po Vašoj želji i potrebi. Ostatak vremena možete se opustiti i uživati u čarima predivnog Splita i njegove okolice.

Ordinacija dentalne medicine Burow zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji nudi pacijentima individualni pristup iz svih grana dentalne medicine: implantologije, protetike, endodoncije, restaurativne i estetske dentalne medicine. Naša ordinacija nalazi se u samom srcu Splita – mediteranskog dragulja Republike Hrvatske.

Zahvaljujući našem prostoru s čak 3 stomatološke jedinice te vlastitom laboratoriju kojeg vodimo u sklopu ordinacije, vrijeme izrade i probe svih zubnih nadomjestaka je svedeno na minimum. Također dugogodišnje surađujemo i s njemačkim zdravstvenim osiguranjima (izdavanje originalnih planova i računa radova u svrhu refundacije). Dičimo se njemačkim standardom kvalitete i opreme, profesionalnim i ljubaznim timom doktora, asistentica i tehničarki te izraženom težnjom da naši radovi budu na ponos kako ordinaciji tako i pacijentima. Birajte kvalitetu – birajte tim Burow!

Fiksni rad na zubima

1. POSJETA: konzervativna priprema , po potrebi vađenje ili liječenje zuba.
2. POSJETA: preparacija zuba , uzimanje otiska, opskrba provizornim nadomjestkom.
3. POSJETA: proba protetskog rada.
4. POSJETA: privremeno cementiranje.
5. POSJETA: završno cementiranje protetskog rada.

Da bi garancija koju pacijent dobije na protetski rad bila valjana pacijent je obavezan napraviti godišnji pregled i profesionalno čišćenje zuba.


NARUČITE SE NA TRETMAN

Mi biramo za Vas samo najbolje!!!

U suradnji s našim poslovnim partnerima nudimo vrhunski smještaj za pacijente s opsežnijim radovima.


+385 21 321 356

burow@burow.de

Reservation

POGLEDAJTE TKO SU NAŠI PARTNERI

Pratite nas na društvenim mrežama!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Burow-News

BUROW NEWS   BUROW NEWS

Copyright by Burow 2016. All rights reserved.

WhatsApp WhatsApp us